web analytics

Bar Brothers Qualifications

Ne znam zaista ta da vam kaem. Tri minuta Do najvee bitke u naim profesionalnim ivotima. Sve se svodi na danas. Ili emo se drati kao tim Ili emo se raspasti.

Centimetar po centimetar Pas po pas Dok ne zavrimo! Trenutno smo u paklu , gospodo. Verujte mi. I.

Moemo ih pustiti da nas isprae Ili. Moemo se boriti za na put! U svetlost! Moemo pobei iz ovog pakla Jer u obe igre ivotu i fudbalu.

Dozvoljenih greaka ja tako malo. Mislim. Korak manje ili vie i ne zahvati loptu. Jedna sekunda vika ili manjka i ne odbrani ut Centimetri koji nam trebaju su svuda oko nas! Oni su u svakom prekidu , svakom minutu , svakoj sekundi!.

Ovaj tim se bori za taj centimetar! Ovaj tim kida svakog u delove za taj centimetar! Mi grebemo noktima za taj centimetar! Zato to znamo Da kada saberemo sve te centimetre TO E NAPRAVITI JEBENU RAZLIKU IZMEU POBEDE I PORAZA!.

Kazau vam ovo u bilo kojoj borbi Onaj koji je spreman da umre e nam doneti te centimetre! Ne mogu da uradim to umesto vas Morate da gledate u saigraa , gledajte ga u oi! Ja mislim da ete nai saigraa koji e osvojiti taj centimetar sa vama! Videete momka koji e se rtvovati za ovaj tim.

Jer zna , da kada doe trenutak za to , uradiete isto za njega! TO JE TIM , GOSPODO! I. Ili emo se sada uzdii kao tim Ili emo umreti kao pojedinci. To je fudbal , momci.

.

.

.

.

.

.

Leave a Reply