web analytics

Anabol Steroid Profile

Tots hem vist aquestes fotos en revistes, per internet, a tot arreu de gent mostrant certs canvis fsics tant de grassos o molt prims a un fsic tot musculat. Normalment s fa car de creure que cert suplement o que un programa d’entrenament pot fer el mateix amb tu si segueixes el mateix programa. Ara abans de comenar, noms vull deixar clar que les fotos mostrades no tenen res a veure amb el seu vdio.

Vull deixar perfectament clar que els fsics que han estat alterats o transformats en aquelles fotos pot ser que siguin realment els resultats dels programes que anuncien. La ra per la qual ho dic s per que no vull ser demandat per ning. Ara sesne ms prembuls, us ensenyar com passo d’aquest fsic.

A aquest fsic en menys de 5 hores. Ara el primer pas en aquest vdio s revertir el procs. Correcte, farem primer la foto de desprs primers i segon la d’abans. somhi! La primera cosa que hem de fer s anar al gimns. Pensa en fer tantes repeticions de bceps, trceps, flexions i pit. Assegura’t de que es vegin.

Les venes lo ms humanament possible exercici. llavors, ves a una sala de broncejat i posat el ms moreno possible. vols que el greix cremat es noti el mxim possible. Quan ja estem del broncejat, ves i installa una bona illuminaci en el teu soterrani. Ara per probar que aquest vdio s realment legitim, us ensenyo la data de la Web de la CNN quan em faci la foto de desprs.

Aqui la teniu Ara agafa una pesa un altre cop i fes ms repeticions per aconseguir una extra vascularitat abans de fer la foto de desprs. Tot seguit afagfa un oli en esprai. correcte, aquell bo i vell oli en esprai i escampe’l pel cos. Ara ja brilles. Maqussim. Ficat per la foto.

Hi ha algunes fotos de desprs que no sn tan horribles, per es pot millorar amb una mica de Photoshop. Sense passarse, per perfeccionant. Ara que la foto de desprs est feta ja podem anar per la foto del abans, la part divertida. Per la del abans ens haurem de mentalitzar per aconseguir una panxa maca. Agafa’t un parell d’hores ja que has.

Treballat fort per les fotos del desprs, aix que descansa i assegura’t de que la vascularitat de les venes va desapareixent. Agafa unes llaunes d’estofats. Assegura’t que sn altes en potassi, perque realment volem retenir l’aigua. Agafa una bossa de patates i acabales. Que siguin amb oli de girasol, ja que son riques en greixos i sal. Seguidament agafa una ampolla de refrescs si pot ser de 2L o ms millor. Tot i que les light van millor per que.

Estn ms carbonatades, fent el teu estomac ms gros. Quan acabis amb la beguda agafa un batut de xocolata aquesta merda t’inflar de collons desprs de la coke light. T’ho creguis o no ja ests llest per les fotos. Un altre cop us ensenyar la data.

.

100 .

.

.

s 50 .

200 .

Ipo 540 .

.

Leave a Reply